Industrial skills for Design & Manufacturing excellence
  • Process Simulate
  • NX CAM
  • Plant Simulation
  • QMS
  • NX CAD
  • VoluMill Turn Tx
  • Teamcenter
  • Solid Edge Tx
  • Banner 4u Fuglesang1
  • Banner 4u Fuglesang2

Summ Systems is the Siemens PLM Software Partner specialist
for manufacturing in the Nordic market.

Barncancerfondens Julknapp 2017

barncancerfonden2018 2

NEWS

UP TOGGLE DOWN

Varmt välkommen till Summ Industrial Skills den 23-24 januari i Göteborg

Nu närmar sig två mycket inspirerande digitala dagar för tillverkningsindustrin i Norden. Summ Systems & Siemens PLM och...

Från Trollhättan till rymden med Tooltec och Siemens NX

Lyssna på hur Tooltec utvecklats i över 20 år genom avancerad tillverkning med Siemens NX. Hör den spännande...

Indbydelse til Frokost Seminar 7 Dec NX CAD/CAM

Agenda/Indhold - Præsentation af nyheder og muligheder med NX 12 – Magnus Skogsfjord Summ Systems - Præsentation af Summ...

MG Verktyg och DMG MORI Sweden bjuder in till Öppet Hus!

Summ Systems är med som samarbetspartner och visar Siemens NX CAM mjukvara. Ett komplett CAM system som inte bara...

Siemens PLM Connection 2017

PLM Europe - Siemens PLM Connection brings together Siemens PLM Software users, partners, and Siemens PLM Software...
Show all NewsSee our products for more Cases

Vi välkomnar Anders S Johansson som ny försäljningschef

Vi  är mycket glada att få hälsa vår nya medarbetare Anders S Johansson välkommen till oss på Summ Systems. Anders kommer att arbeta som Sales Manager och vara stationerad i Göteborg för att ge bästa möjliga service till våra kunder på den Västra sidan. Läs Anders presentation här nedan.

Mitt namn är Anders Johansson, jag är 43 år gammal med en bakgrund inom konsultbranschen med huvuddelen av min inriktning inom fordonsindustrin.

Jag har varit inriktad på försäljning och varit kundansvarig för större kundkonton men även arbetat som projektledare för industrialiserings- och forskningsprojekt. Som grund har jag en högskoleingenjörsexamen i elektronik från Chalmers i Göteborg. Jag bor i Göteborg med min fru och mina två söner (3 år och lillebror som föddes i början av november). Som person försöker jag alltid att vrida och vända på ett problem för att se saker i nya sammanhang och finna en bra lösning. Jag är glad och gillar att ta mig an nya utmaningar. Jag försöker hålla mig i form genom löpning där Göteborgs Varvet är det årliga målet. Jag har nyligen påbörjat min nya tjänst hos Summ Systems AB som Sales Manager där jag kommer att arbeta med att strukturera våra säljaktiviteter och ansvara för kunderna i de Västra regionerna med utgångspunkt från Göteborgs kontoret. Mitt mål är att ge kunderna en bra överblick i hur våra produkter kan ge dem stöd genom hela kedjan och att skapa värde genom att effektivisera processen.

Jag ser verkligen fram emot min nya tjänst, samt att få träffa och samarbeta med alla partners och kunder, både nya och befintliga, till Summ Systems.

Anders S Johansson

summ zentih

filmbanner

Explore Solutions by Industry

Smart Expert Gold Horizontal Summ Systems AB  is a Siemens PLM Software Solution Partner - This partnership enables Summ Systems to enhance the interoperability of its software for process integration, multidisciplinary design optimization and data analysis with Siemens PLM Software products in order to improve customers’ design and simulation capabilities.

facebook linkedin youtube-